Crema de peste

de nadina73 in Peste, 2 Mai 2010 | 5267 vizualizari

 

este fantastic de buna

 

INGREDIENTE

  • 2 kg peste (eu am pus crap)
  • 1kg ceapa alba
  • sare
  • piperboabe 2 linguri
  • foi de dafin 5-6 bucati
  • 1 cana otet
  • 1 cutie pasta de tomate
  • 5oo ml ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de peste:

Se pune pestele la fiert in apa cu sare,o cana de otet ,piper boabe si foi de dafin

Cand pestele e fiert dupa 15-20 minute se ia de pe foc si se alege de oase apoi se toaca marunt

Ceapa se curata si se taie pestisori apoi se caleste ,dupa care se toaca si ea marunt.

Se ameteca pestele cu ceapa calita ,uleiul si pasta de tomate si se mai pun toate pe foc sa dea cate-va clocote impreuna ,se ameteca incontinu altfel se prinde(15-20 minute)

Se poate pastra si in borcane sterilizate pentru iarna

Se servesc pe tartine de paine

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de peste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

nadina73 1

03.05.2010, 18:28

susu din coaja de lamaie

rivka 1

07.05.2010, 15:42

ooo cred ca e grozava si asta o pun la favorite sa o fac si eu acasa

nadina73 1

07.05.2010, 15:43

e grozava riv .super buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor